[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Sapancı’dan Kongre Açıklaması

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Adem Zekai Sapancı hafta sonu Ankara’da yapılan 8.’inci olağan kongre sonrası açıklamalarda bulunarak, kongre ile alakalı bilgiler verdi.

Başkan Sapancı’nın açıklamaları şu şekilde:
“Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Pazar günü yapılan “Kararlıyız! Milletin İktidarında Saadet Var!” hedefi ve ana sloganı ile yapılan 8.’inci olağan kongremiz, milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Bayram havasında, heyecan ve coşkuyla geçen kongremize Çarşamba ilçemizden ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızdan oluşan grup ile otobüsümüz hareket etti. Sabahın ilk ışıklarıyla kongre alanına vardığımızda kongre merkezinin etrafı, ana giriş kollarının önü, Anadolumuzun dört bir yanından gelen Milli Görüş davamızın mensuplarıyla çoktan dolmaya başlamıştı. Kongre merkezin 5.000 kişi koltuk kapasi başlama saati olan 10.00’dan önce doldu ara bölmeler geniş giriş salonları ve kongre merkezinin geniş çevresine sandalyelerle hazırlık yapılmış ve dev led ekranlar yerleştirimişti. Salondan daha fazla kardeşimiz dışarıda kalmış ve bu ekranlardan kongrenin akışını takip etmişti. Salon samimi, heyecanlı, ne yaptığını, ne istediğini bilen, davanın şuurunda hedefine kilitlenmiş salonun içerisi ve dışarısıyla 10 binler adeta bir bayram havasında kongresini takip etti.

Kongremize bütün siyasi partilerden, STK’lardan, İslam ülkeleri temsilciliklerinden katılımlar vardı. Davamızın çınarları 95 yaşındaki Recai Kutan Bey başta olmak üzere, YİK üyeleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, delegeler, il ve ilçe teşkilatlarının ana, kadın ve gençlik kollarından, misafirlerden oluşan çok geniş bir katılımcı kitlesi vardı.
Divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcımız Av. Bülent Kaya’nın yaptığı kongremizde yaklaşık bir buçuk saat konuşma yapan Genel Başkanımız Temel Karamolloğlu,
ülkemizin her alanıyla alakalı tespit ve önerileriyle, mazlum coğrafyaların hepsini bir bir sayarak onların dertleri ve çözüm yolları ve 2023 sonrası iktidarda yer alacak Milli Görüş zihniyetinin dünyanın sıkıntılı bu sürecinde nasıl bir yol izleyeceğini etraflıca, Amerikası’ndan, Avrupası’na bunlarla nasıl bir ilişkiler yürütüleceğini aktardı. Erbakan Hocamızdan, merhum Akif’e, anekdot ve şiir dizeleriyle süslediği konuşmasının son bölümünde biz Milli Görüşçülere aşağıdaki sözle hitab ederek salonu adeta inleten haykırışla katılımcılardan söz aldı. 

“İki binli yıllardan bugüne, iktidarın nimetlerine aldanmayıp, iktidarın baskılarına boyun eğmeyip, bu Milli Görüş gömleğinin ütüsünü hiç bozmadan, kırıştırmadan üzerinde taşıyan genç, yaşlı, hanım kardeşlerim. Milletimizin ve tarihin huzurunda şimdi sizlere soruyorum, ‘Hazır mısınız?’ Barış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye’yi inşa etmeye hazır mısınız? Salon ve etrafındaki onbinler, ‘HAZIRIIZZ’ diye haykırdı. Yine Genel Başkanımız; Bir kez daha görüldü ve anlaşıldı ki; hazırsınız, kararlısınız. Önce ahlak ve maneviyat düsturuyla Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye, Yeni ve adil bir dünya için yapacağımız tüm çalışmalarımızı Cenab-ı Allah bereketlendirsin. Inanıyoruz ki zafer inananlarındır ve zafer çok yakındır” diyerek seçim sıtartını verdi. Ardından diğer gündem maddelerinden sonra seçimlere geçildi. 

Delegelerin tümünün oyunu alan Genel Başkan Adayımız Temel Karamolloğlu tekrar genel başkan seçildi ve genel idare kurulu seçildi. Samsun il başkanı olan Çarşamba’lı Salih Şen’de tekrar Genel İdare Kurulu Üyesi olarak seçildi. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ