[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

SAMKON’dan 100. Yıl Yürüyüşü

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) tarafından İstanbul’da düzenlenen “Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Temalı İlk Adımdan Bugüne 100. Yıl Doğa Yürüyüşü”ne Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün de katıldı.

Yürüyüş sonrasında açıklama yapan Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, “Nerede bir Samsunlu var ise dertleriyle dertlenen sevinçleriyle sevinen SAMKON Genel Başkanımız Sayın Sezgin Gümüş’ün organize ettiği Eyüp Belediye Başkanımız Sayın Deniz Kökten’in ev sahipliğinde düzenlenmiş olan “Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Temalı İlk Adımdan Bugüne 100. Yıl Doğa Yürüyüşü”ne  Samsunluların yoğun katılımları gurbet elde bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sözde değil özde Samsunluların İstanbul’daki bu birlik ve beraberliği sağlayan Samsunluların birleştirici gücü Sezgin Gümüş Bey’e böyle güzel bir organizasyon düzenlediği için Ayvacıklı ve Samsunlu çiftçilerimiz adına ne kadar teşekkür etsek az olur” dedi.

Yürüyüş sonrasında Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Ayvacık’ın rölyef tablosunu Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e takdim ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ