[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Milletvekili Köktaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: “Bugün millet olarak şanlı tarihimizin altın halkalarından birini, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.
98 yıl önce parçalanmak ve yok edilmek istenen milletimiz, 30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığı’nda milli birlik ve beraberliğinden güç alarak tarihe bir destan daha yazmıştır.
Bu toprakların vatan oluşunu, bir milletin kaderini yazan 30 Ağustos tarihi, öyle bir milattır ki; tüm dünya Türk milletinin asla diz çökmeyeceğini ve neler başarabileceğini görmüştür.
O gün Dumlupınar’da zorluk, yokluk, yoksulluk tanımadan, canını hiçe sayarak hürriyet ve geleceğini kazanan çelikten irade; bugün de yol göstericimizdir.
Ecdadımızın 30 Ağustos 1922’de zorluklar içinde verdiği istiklal ve istikbal mücadelesindeki ruh, bugünümüze ışık olmakta; Güçlü ve büyük Türkiye hedeflerimize yol göstermektedir.
Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin, milli bekamızı korumak gayesiyle sınırlarımız içinde ve dışında yürüttüğü mücadele, bunun en açık delilidir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile “30 Ağustos, bizlere şartlar ne kadar zor olursa olsun, başarıya ulaşma konusunda önümüzde daima açık bir yol bulunduğuna işaret etmektedir. “
Bu anlamda ülkemizi daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi aynı sürdüreceğiz.
Rabbim ülkemize, milletimize zeval vermesin. Allah bu ülkenin varlığını ve başarısını daim kılsın.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ