[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

“İddiamız Büyük Birlik, İdealimiz Büyük Türkiye”

31 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nin Ayvacık Belediye Başkan Adayı olan Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu(MKYK) üyeliğine seçildi.

MKYK üyeliğine seçilmesi ile alakalı olarak açıklama yapan Avcı şunları söyledi:

“Büyük Birlik Partisi 11. Olağan Kurultayını pandemiye rağmen bütün teşkilatlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beyefendi’nin Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Beyefendi’nin emanetine sahip çıkmak adına yeniden genel başkalık seçiminde aday oldu. Delegelerin büyük çoğunluğunun teveccühüyle yeniden Genel Başkan seçilerek Türk siyasetinde Büyük Birlik Partisinin olmazsa olmaz olduğunu bütün dünya kamuoyuna deklare etmiş oldu.

Kurucu Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Beyefendi’nin ilkeleri doğrultusunda siyaset yapmak adına 31 Mart seçimlerinde Ayvacık Belediye Başkanı Adaylığı ile bizleri şereflendiren bu kutsal davada daha ileri adımlarla siyaset yapmak adına Büyük Birlik Partisi 11. Olağan Büyük Kurultayı Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliği gibi çok önemli görevlerin tevdi edildiği merkez karar yürütme kurulu üyeliğine bizleri de laik görerek, listesinde yer vererek bizleri ve Samsunluları onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyefendi’ye, Başkanlık Divanına ve bütün delege arkadaşlarımıza Ülkücü Alperen kardeşlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Ben Ülkücüyüm, Alperenim diyen herkes bilir ki biz birbirimize rakip değil ancak refik oluruz.

Bütün Türk dünyasını ve dünyadaki bütün mazlumların umudu olan Büyük Birlik Partisi gelecek ilk seçimde Samsun’da hak ettiği noktada olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Büyük Birlik Partisi’nin, parti ilkelerini ve amaçlarını en ücra köşedeki vatandaşlarımıza anlatarak partimizin yeni sisteme göre iktidar olması için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bugüne kadar siyaseti kendi çıkarlarımız için değil Allah rızası için yaptık bundan sonrada aynı duygu ve düşüncelerle Samsun halkının Türk milletine menfaatleri doğrultusunda siyaset yapmaya devam edeceğiz. Milli meselelerde mevcut iktidarın yanında olmaya ancak Türk Milletinin haklı olan taleplerinin gerçekleşmesi için de mevcut hükümeti devamlı göreve davet edeceğiz.

Büyük Birlik Partisi 11. Olağan Büyük Kurultayı Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmemde bizlere bu görevi laik gören başta Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyefendi olmak üzere, Başkanlık Divanına, Samsun İl Teşkilatımıza, Bütün İlçe Teşkilatlarımıza şükranlarımı arz ediyor en kısa zamanda teşkilatımız olmayan ilçelerde teşkilatlarımızı kuracağımızın buradan bütün kamuoyuna söz veriyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ