[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

‘Hedefimiz Şehirlerimizi Daha İleri Taşımak’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “AK belediyeler sorumluluk bölgelerinde en iyi hizmeti verme noktasında, kalkınmanın önünü açacak her bir projenin üzerine titizlikle gidiyorlar” dedi.

AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı çalışmaları kapsamında Ankara, Çorum, Amasya ve Tokat koordinatörlüklerini yürüten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum ve Amasya’nın ardından Tokat’ta çalışmalarını sürdürdü.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti ilçe ve belde belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştiren Milletvekili Yılmaz, yerel yönetim çalışmaları hakkında bilgi aldı. İl genelinde yürütülen projelerin de değerlendirildiği toplantıda, birçok konu başlığı görüşüldü.

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, AK Parti İl Başkanı Metin Polat’ın da katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Yılmaz, gönül belediyeciliği noktasına dikkat çekerek, yerel kalkınmanın en önemli lokomotiflerinden birinin belediyeler olduğunu vurguladı.

“İNSAN ODAKLI BİR YÖNETİM”

Şehirlerin vizyonunu belirlemede yerel yönetimlerin katkısının öneminin altını çizen Yılmaz, “Katma değeri yüksek projeler ve hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. Belediyelerimiz her zaman istişareye açık. Sorumluluk bölgelerinde en iyi hizmeti verme noktasında, kalkınmanın önünü açacak her bir projenin üzerine titizlikle gidiyorlar. Özellikle halkımızla en iyi diyalogların kurulmasının, onların görüşlerinin, isteklerinin öneminin farkındalar. Şehirlerimiz hepimizin ise ayrımsız bizlerde en iyisini istiyoruz, güzelliklerin ortaya çıkması için çaba harcıyoruz. AK Parti insan odaklı, geleceğe yatırım yapan, ihtiyaçları net belirleyerek yeni projelerle yoluna devam eden bir yönetim anlayışıyla sahada. Hedefimiz kentlerimizi daha ileri taşmak” diye konuştu.

Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı’nın, Türkiye genelinde AK belediyelerle büyük bir koordinasyon içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ