[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım: Transferde İnce Eleyip Sık Dokuyoruz

Çarşambaspor Kulübü Başkanı Özkan Yıldırım, transfer konusunda sağlam adımlarla yürümek istediklerini ifade ederek, Yeşil-Beyazlı ekibi hedefe ulaştıracak yetenekli oyuncuları kadroya dahil etmek istediklerini söyledi.

Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor Kulübü yönetimi ve teknik ekibi transferde ince eleyip sık dokuyor. İç transferde 11, dış transferde ise 2 oyuncu ile anlaşan Çarşambaspor’da Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Aceleci davranmadan, bizleri hedefe taşıyabilecek nokta transferler yapmayı hedefliyoruz” dedi. 

DEĞERLENDİRME YAPACAKLAR
Altyapı ile ilgili olarak bilgilerde veren Başkan Yıldırım, “Altyapımızdan A takıma çıkartacağımız oyuncularda olacak. Bununla ilgili altyapıda görev yapan antrenörümüzden de gerekli raporu aldık. Altyapımızda yetenekli oyuncularımız var. Kenan Yelek, hocamızla birlikte değerlendirme yaparak yeni sezon öncesi hazırlık kampına dahil etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.   

KAMP TARİHİ VE YERİ NETLEŞECEK
Hazırlık kampı konusunda da açıklamalarda bulunan Yıldırım, “İlk hazırlık kampımızı kendi tesislerimizde gerçekleştireceğiz. Federasyonun liglerin başlama tarihini açıklaması sonrasında, kamp tarihlerimizi ve yerlerini de netleştirmiş olacağız. Profesyonel liglerde kalıcı bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de gerek transfer gerekse ekonomik anlamda adımlarımızı sağlam atmalıyız” dedi. 

Kaynak: hedefhalk.com

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ