[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Çarşamba Devlet Hastanesi ‘Anne Dostu Hastane’

Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin’e Kadın Doğum Polikliniği’nde doğum yapan anneler ve ailelerine hastane ve yakınları tarafından yapılan hizmetlerden dolayı ‘Anne Dostu Hastane’ belgesi verdi.

Çarşamba Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunan Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, Çarşamba Devlet Hastanesi’nde polikliniklerde incelemelerde bulunup yapılan çalışmalar hakkında Başhekim Sezgin’den bilgiler alırken, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin’e Kadın Doğum polikliniğinde yapılan çalışmalar nedeniyle ‘Anne Dostu Hastane’ belgesi verdi.

Verilen belge ile ilgili açıklama yapan Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin, “Sadece kadın doğum polikliniğimiz değil hastanemizin tüm servislerinde en iyi hizmeti veriyoruz. Sayın İl Müdürümüz bugün kadın doğum polikliniğimizi ziyaret ederek bu belgeyi bize layık gördü ancak diğer polikliniklerimiz için de bizi tebrik etti. Halkımıza hizmet etmek adına sürekli mesaimizden ödün vererek çalışıyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ