[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Veterinerler Çarşamba’da Toplandı

Samsun-Sinop Veteriner Hekimleri Odasına bağlı veterinerler, Oda Başkanı Dr. Habip Muruz’un koordinesiyle Çarşamba’da bir araya geldi.

Çarşamba, Tekkeköy, Ayvacık, Salıpazarı ve Terme bölgesi veteriner hekimleri Çarşambalı Veteriner Ömer Semiz’in işletmesinde misafir olarak gerçekleştirdikleri toplantıda; İşletme veteriner hekimliği, gelişen tanı ve tedavi yöntemleri ile mesleki konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Çarşambalı Veteriner Ömer Semiz yaptığı konuşmada; “meslektaşlarımızı ve başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu akşamki yaptığımız istişarelerin odamızın adına çok katkılı olacağına eminim. Değerli meslektaşlarım ve başkanımız sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Toplantıya katılan, Samsun Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürü Uzman Veteriner Hekim İsmail Aydın’da hayvan hastalıklarında numunelerin laboratuarların da ücretsiz tahlil edileceğini söyledi.

Bu birleşimin çok verimli geçtiğini kaydeden Samsun-Sinop Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Dr. Habip Muruz, Çarşamba’nın ev sahipliğine teşekkür ederek, “

Oda Başkanlığımızca, çalışmalardaki başarıyı artırmak amacı ile ayda bir gerçekleştirilen Bilgi Alışveriş toplantısını Çarşamba ilçesinde yapıldı. Veteriner Hekimler olarak en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız ve istişarelerimiz aralıksız sürecektir” dedi.

Haber: Ahmet Naci KILAVUZ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ