Türkiye İş Bankası A.Ş. Çarşamba Şubesi Çiftçilerle Buluştu
Türkiye İş Bankası A.Ş. Çarşamba Şubesi, Çarşamba’da çiftçilik yapan üreticilerle Çarşamba Göl Restaurant’ta yemekte buluştu.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Samsun Bölge Satış Müdürü Gökhan Kahraman, Kobi İşletme Bankacılığı Doğrudan Satış Bölümü Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Gamze Özbayraktar Pirioğlu, Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümünden Metin Yüksel Bölüm, Çarşamba Şube Müdürü Aylin Taştemel, Tarım Sorumlusu Selçuk Demircan ve diğer çalışanların katılımıyla düzenlenen çiftçi buluşmasında Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin Tarım Bankacılığı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Çiftçilerin finansal ihtiyaçlarının doğuşu, bu ihtiyaçların karşılanmasında Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin rolü ve Tarım Bankacılığı ürünleri hakkında bilgiler verilip özellikle çiftçilerin hasat öncesi yaptığı gübre, ilaç, mazot, yem gibi tarımsal harcamalarına hasat dönemine kadar vade olanağı tanıyan, faizsiz dönem avantajı sağlayan İMECE KART ürünü hakkında bilgiler paylaşıldı. Gerek Çarşamba ilçesinde gerekse yurt çapında yaygın üye işyerleri, sanal pos anlaşmalı kurumsal firma, kooperatif ve birliklerle yapılan anlaşmalar ile İmece Kart’la ürün alımında geniş bir yelpazenin olduğuna değinen Yüksel, İmece Kart’ın çiftçiye mal alımında fiyat avantajı sağladığını, ürünlerde yaşanacak fiyat artışlarından koruduğunu, alternatif ürün ve marka alımına olanak sağladığını belirtti.
Yüksel, hızlı bir şekilde yaygınlaşan İmece Kart’ın kullanıcıları tarafından memnuniyet geri bildirimlerinin de kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirtti.
Haber: M.Emin COŞKUNDERE









