[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

“Türk Milletinin Geleceğini İnşa Etmek İçin Siyaset Yapıyoruz”

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı bir basın açıklaması gerçekleştirerek “Bizler menfaat kaygısıyla dalından kopup akıbeti savrulmak ve savurmak olan yaprakları yeşertmek için değil Türk milletinin geleceğini inşa etmek iddiasıyla siyaset yapıyoruz” dedi.

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Siyaset ciddi bir iştir. Bu doğrultuda siyasetin yüklediği sorumluluklar da büyük önem taşımaktadır. Bizler yüklendiğimiz sorumlulukların milletimizin geleceğine ve yaşam şartlarına etki ettiğini, edeceğini bilmekteyiz. 

Bundan üç yıl önce Türk milletinin kaybolan umutlarını yeşertmek ve milletimize nefes aldırmak adına mücadelemize başlarken de bu sorumlulukların ehemmiyetinin farkındaydık. 

Kurulamaz denilen İYİ Partimizi her türlü hakaret ve tehdit altında, büyük bir baskı ortamına kurarak milletimizin bize olan inancını perçinledik. Karşımıza engel oluşturmak adına gerçekleştirilen baskın seçimde milletimizin teveccühüyle Yüce Meclisimizde Türk milletinin sesi olmak vazifesini üstlendik. Yaşanan bu zorlu süreçte bizimle beraber bu bilinmezlere ve baskılara karşı cesaretle göğüs geren her cesur dava arkadaşımı buradan bir defa daha kutluyorum. 

Varımızı ortaya koyduğumuz gibi yoğumuzla da bu mücadelenin temelini attık. 

O dönemlerde Türk milletinin menfaatleri için cesurca mücadele eden kıymetli dava arkadaşlarımızı not ettiğimiz gibi o dönemin despot otoritesine boyun eğip, bugün ise Türk milletinin üstün desteğiyle o dönemki otoriter, despot yapıyı bertaraf ederek her geçen gün güçlenen İYİ Partimize de menfaat penceresinden göz kırpanları yaşayageldiğimiz bu günlerde tahlil etmekteyiz.

Siyasi partilerin temsiliyet hakkı, seçmenleri tarafından “teşkilatlara” verilir. Mahalle teşkilatlarından ilçe teşkilatlarına, ilçe teşkilatlarından il teşkilatlarına, il teşkilatlarından genel merkez teşkilatlarına kadar bütün hiyerarşik yapılarımızın saygı duyulması gereken bir kimliği vardır. 

Niyeti halis olan herkes bu değerlere saygı duyarken ihmalkar davranmaz. Hiçbir şahıs İYİ Parti teşkilatlarından büyük değildir. İYİ Parti teşkilatlarına uğramayıp lobi faaliyetleriyle, kulis masalarıyla, medya manevralarıyla siyasetçilik oynayanların bizim nazarımızda ciddiyeti bulunmamaktadır. İYİ Parti, hiçbir magazin meraklısının reyting malzemesi olamaz!

Teşkilatımızın ezilmesi suretiyle yapılan hiçbir hareketi kabul etmemiz mümkün değildir. Birtakım toplama çıkarma işlemleriyle menfi gelecek hesabı yapanlar unutmasınlar ki aradıkları gelecek, Türk milletinin geleceğinden başka hesabı kitabı olmayan, analarımızın hayır duasından başka hiç kimseden medet ummayan İYİ Parti teşkilatlarında değildir. 

Bizler menfaat çevresinde şekillendirmediğimiz bu kutlu mücadelemizi menfi hesap kitaplarla üretilen sipariş dedikodulara meze ettirmeyeceğiz.
Her geçen gün büyüyen İYİ Parti ailemizin içine çıkar kaygısıyla filizlenmiş ağaçlardan dökülen yaprakları sokmayacağız. 
Bizler menfaat kaygısıyla dalından kopup akıbeti savrulmak ve savurmak olan yaprakları yeşertmek için değil Türk milletinin geleceğini inşa etmek iddiasıyla siyaset yapıyoruz.”

Haber: Arzu KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ