Terme Açık Deniz Yüzme Yarışması Başlıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Karadeniz’in mavisinde cesaret, azim ve heyecanı yeniden buluşturuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük spor şölenine davet ediyorum” dedi.

Terme Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Festivali, kültürel etkinliklerin ardından sporun heyecanıyla devam ediyor. Karadeniz’in mavi sularında gerçekleştirilecek Açık Deniz Yüzme Yarışması, Türkiye’nin farklı illerinden gelecek yüzlerce sporcuyu Terme sahillerinde buluşturacak.
Haber içeriği
KARADENİZ’İN MAVİSİNDE BÜYÜK HEYECAN
Terme Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Açık Deniz Yüzme Yarışması, sporculara Karadeniz’in eşsiz atmosferinde mücadele etme fırsatı sunacak. Yarışma, 1500 metre ve 3000 metre olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilecek.
Yüzlerce sporcu, dereceye girebilmek ve kürsüde yer almak için kıyasıya mücadele ederken, vatandaşlar da yarışma heyecanına yakından tanıklık etme fırsatı bulacak.

“TERME SPORUN VE HEYECANIN MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR”
Yarışma öncesinde açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, organizasyonun ilçenin tanıtımına ve spor turizmine önemli katkılar sunduğunu belirtti.
Başkan Kul, açıklamasında, “Karadeniz’in mavisinde cesaret, azim ve heyecanı yeniden buluşturuyoruz. Yüzlerce sporcumuzun katılımıyla gerçekleşecek bu organizasyon, Terme’mizin spor ve turizm potansiyelini ortaya koyan önemli etkinliklerden biridir. Tüm hemşehrilerimizi sporcularımızın mücadelesine ortak olmaya ve festival coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
5 TEMMUZ’DA FESTİVAL ALANINDA
5 Temmuz pazar günü saat 10.00’da Terme Belediyesi Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek yarışmada güvenlik ve sağlık tedbirleri en üst seviyede uygulanacak.
Karadeniz’in kulaçlarla şenleneceği organizasyonun, Terme Yaz Festivali’nin en ilgi gören etkinliklerinden biri olması bekleniyor.
HABER MERKEZİ

