HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

“Tek Hedef Galibiyet”

Hafta sonunda deplasmanda 1074 Çankırıspor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor’da hazırlıklar sürerken, Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta sezonun ikinci yarısına Ladik Belediyespor’u 4-1 yenerek başlayan Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 1074 Çankırıspor maçının hazırlıklarını Adapark Spor Tesisleri’nde sürdürüyor.

Sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Çarşambaspor kongresinde aday olduğumuz günden itibaren Çarşamba’yı en iyi şekilde temsil etmek ve Çarşambaspor’u şampiyon yapmak için çalışacağımızı söyledik. Sezon başında yaptığımız transferlerle birlikte sezona iyi bir başlangıç yaptık ve ilk devre 13 maçta 12 galibiyet alarak devreyi lider kapattık. Devre arasında hocamız Kenan Yelek’le yaptığımız istişareler sonucunda takıma katkı verebilecek 2 transferle kadromuzu güçlendirdik. Sezonun ikinci yarısına da 4-1’lik Ladik galibiyetiyle başladık. Bu hafta sonu da grubumuzun dördüncü sırasında bulunan 1074 Çankırıspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Hocamız ve oyuncularımız hafta boyunca bu maça en iyi şekilde hazırlandılar. Bu maçta tek hedefimiz galibiyet serimizi sürdürmek ve inşallah Pazar günü 90 dakika sonunda sahadan galip ayrılan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet