[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Taşkın;”Maçın Yüzde 80’lik Üstünlüğü Bizimdi”

Yılport Samsunspor Evinde Gümüşhanespor’u 2-1 mağlup etti.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 2-1 kazanılan Gümüşhanespor maçını değerlendirdi. Galip geldikleri için futbolcularını tebrik eden Taner Taşkın, “Uzun zamandan beri bu kadar iyi oynayan bir takımımız yoktu. Bugün çocuklar maçın birinci dakikasından 90’ıncı dakikasına kadar oyunu domine ettiler. Birçok pozisyon bulduk. Sanki maç 2-1 zorla kazanılmış gibi olsa da oyun üstünlüğü yüzde 70-80’i bizim lehimizeydi. Maalesef gol atmakta pek muvaffak olamadık ama birçok pozisyon ürettik. Ben çocukların aldıkları galibiyetten ve göstermiş oldukları mücadeleden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

MAÇTAN DAKİKALAR
4’üncü dakikada Canberk’in ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Abdulkadir’in kafa vuruşunda top kaleci Hasan Hüseyin’de kaldı.
10’uncu dakikada Yılport Samsunspor’un kazandığı serbest vuruşu kullanan Abdulkadir’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
12’nci dakikada ani gelişen Gümüşhanespor atağında defansın arkasına atılan topla buluşan Kadir’in kalecinin üstünden yaptığı aşırtma ile meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1
37’nci dakikada Gümüşhanespor defansının hatasından faydalanan Onur’un ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.
42’nci dakikada Onur’un kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Aytaç’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
49’uncu dakikada Abdulkadir’in pasıyla buluşan Oğuz’un kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.
51’inci dakikada Yılport Samsunspor’un penaltıyı kullanan Onur’un vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-1
79’uncu dakikada Samet’in ceza sahasına yerden yaptığı ortada topla buluşan Enes’in vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

Yılport Samsunspor, kendi sahasında 2-1 kazandı.



samsunspor.org.tr

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ