HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Şehit Samet Şeker’in Naaşı Çarşamba Havalimanında gözyaşlarıyla karşılandı

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit olan Piyade Uman Çavuş Samet Şeker’in (25) naaşı Samsun’a getirildi.


Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda el yapımı patlayıcıya basarak yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Bafralı  Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker’in cenazesi askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı’na getirildi.

Şehidin naşı Çarşamba Havalimanı’nda törenle karşılandı. Yakınları ve sevdikleri şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.


Şehidin karşılama törenine Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı.

Şehit olan Samsun Bafralı Piyade Uman Çavuş Samet Şeker’in naaşı saat 15.00’te Bafra Asri Mezarlık Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Bafra Şehitliği’ne defnedilecek. Samet Şeker nişanlıydı ve evlilik hazırlığı yapıyordu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet