[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Samsun Derbisinin Galibi Çarşambaspor

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta Çarşambaspor ile Karasamsunspor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmada karşılaşmanın galibi 3-2’lik skorla Çarşambaspor oldu.

Karşılaşmanın 9. dakikasında gelişen Karasamsunspor atağında sol kanattan Çarşambaspor ceza sahasına yapılan ortada Çarşambasporlu Metin ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1.

20. dakikada Çarşambaspor’un kazandığı serbest vuruşta Muhammed Enes’in sol kanattan ceza sahasına ortasında Metin’in arka taraf gönderdiği topu Vijdan düzgün bir vuruşla Karasamsunspor ağlarına göndererek skoru 1-1’e getirdi.

Dakikalar 28’i gösterdiğinde gelişen Çarşambaspor atağında Burak’ın Karasamsunspor ceza sahasında kalması sonucu karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Muhammed Enes topu ağlara göndererek Çarşambaspor’u 2-1 öne geçirdi.

Golden 4 dakika sonra 32. dakikada gelişen bir başka Çarşambaspor atağında Ahmet Hasan’ın pasında Burak topu boş ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı.

İlk yarının kalan dakikalarında Çarşambaspor’un Burak ve Nureddin ile bulduğu iki gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılırken karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 Çarşambaspor üstünlüğü ile sona erdi.

EMİR KAAN KALESİNDE DEVLEŞTİ

İkinci yarının ilk 10 dakikasında Nureddin’in bir şutu direkten dönerken, Karasamsunspor kalecisi Emir Kaan da yüzde yüzlük iki pozisyonda topu çizgiden çıkardı.

Karşılaşmanın 71. dakikasında ender gelişen Karasamsunspor atağında Gökhan’ın vuruşu Çarşambaspor ağlarına gitti: 3-2.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 Çarşambaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ