[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Salıpazarı ve Beypazarı Kardeş Şehir Oldu

Ankara’nın Beypazarı Belediyesi ile Salıpazarı Belediyesi arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalandı. Konu ile ilgili Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a misafirperverliğinden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim, inşallah birlikte güzel bir kardeşlik örneği göstereceğiz” dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı  Tuncer Kaplan ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile Belediye Meclis Üyelerinin, katıldıkları imza töreninde kardeşlik anlaşması coşku ile karşılandı.

Beypazarı Belediyesinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Salıpazarı İlçemizin gelişmesi için Kardeş Belediye olarak her zaman el ele olacağız” dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,Samsun ve Ankara’nın iki ilçesinin kardeş şehir olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Beypazarı  Belediyesi ile kardeş şehir olunması bizleri  onurlandırmıştır. Beypazarı Belediyesi ve iki ilçede yaşayan vatandaşlar arasındaki bağı güçlendirmek için dayanışma içinde olacağız.”dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ