[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Müdür Ulukaya’dan Üreticiye Destek Sözü

Çarşamba Şeker Fabrikası’nın yeniden faaliyete geçebilmesi ve çiftçilerin üretime başlamasıyla ilgili üreticilere şeker pancarıyla ilgili Terme Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürü Akif Ulukaya başkanlığında Terme Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, Şeker Fabrikası Merkez Bölge Şefi İbrahim İvgen ve Çarşamba Şeker-İş Sendika Başkanı Sinan Türe’de katıldı.

 Üreticilerin yoğun katılım gösterdiği toplantı da Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Kaymakam Murat Zadeleroğlu’nun yaptığı ortak açıklamada şeker pancarı üretimin arttırılmasının ülke ekonomisine katma değer sağlayacağının vurgusu yapıldı.  Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürü Akif Ulukaya şeker pancarının Çarşamba ve ülkemiz adına çok önemli olduğunu ifade ederek şeker pancarı ekimi, üreticilere tohum ve gübre desteği yapılacağı, pancar alım fiyatları ve uygulanacak bir çok destek verileceği konusunda bilgilendirmede bulundu.

Toplantı sonunda Akif Ulukaya, İbrahim İvgen ve Sinan Türe üreticilerin sorularını yanıtladılar ve taleplerini dinlediler.

Haber: Seçil DOĞAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ