HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Minik Öğrencilerden Anlamlı Davranış

Çarşamba Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileri Çarşamba Belediyesi’nin başlattığı ‘Giysi Yardımı’ projesine destek olmak için Hasbahçe Mahallesi Doktor Orhan Atılgan Caddesi’nde bulunan Giysi Toplama Kutusu’na kullanmadıkları kıyafetleri bıraktılar.

Çarşamba Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında başlattığı ve şehrin farklı noktalarına yerleştirdiği 24 adet Giysi Toplama Kutusu ile ihtiyaç sahibi ailelere giysi yardımında bulunabilmek adına başlatılan ‘Giysi Yardımı’ projesine Çarşamba Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileri de Dr. Orhan Atılgan Caddesi’nde bulunan Giysi Toplama Kutusu’na kullanmadıkları ve çevrelerinden topladıkları giysileri bırakarak destekte bulundular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Eyüb Yön, projeye desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini, amaçlarının öğrencilerindeki merhamet duygusunu geliştirmek, yardımsever bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak aynı zamanda da ihtiyaç sahiplerine destek olmak olduğunu, Cumhuriyet İlkokulu Ortaokulu olarak bu yönde birçok etkinlik yaptıklarını bu etkinliğinde bunlardan biri olduğunu belirtti.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ