[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun eTwinning Serüveni Devam Ediyor

Çarşamba Mehmet Akif Ersoy İlkokulu eTwinning projeleriyle ilçemizde adından bahsettirmeye devam ediyor.

Okul müdürü Ali İşyapan, “Okulumuzda yürütülen eTwinning projeleriyle okulumuz hem Ulusal hem Avrupa kalite etiketleriyle ödüllendirildi. Okulumuz eTwinning okulu olarak Samsun genelinde 15 okul arasına girdi” dedi.

Sınıf öğretmeni Dilek Daştan, “Yeni eğitim-öğretim yılında da okulumuz farklı projelerle uzaktan eğitim sürecinde farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Kuruculuğunu üstlendiğim ” Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti Kuş Türlerini Tanıma” adlı proje  çeşitli etkinliklerle ve farklı illerdeki birçok öğrenci ile işbirliği içinde yürütüldü. Projede çocukların doğaya karşı farkındalık olusturmalari,nesli tükenen kus türlerini tanımaları sağlandı. Bu proje ile öğrencilerimiz pandemi sürecinde kaliteli zaman geçirmeleri ve farklı web2 araçları kullanmaları sağlandı.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinin uzaktan eğitim sürecinde Doç. Dr. Kiraz Erciyas Yavuz ile yapılan toplantıya katılmaları Kızılırmak Deltası’nı tanımaları ve deltada yaşayan kuş türleri ile ilgili bilgi edinmeleri sağlandı.  “Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti Kuş Türlerini Tanıma” projesinde yer alan öğrencilerimiz Yalvaç Ural in Kuşlar ve Uğrasları şiirini farklı illerdeki öğrencilerle paylaşım şeklinde okudular. Yalvaç Ural, öğrencilerimizin okuduğu şiiri kendi sosyal medya hesabında yayınlayarak projemize destek oldu” dedi.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ailesi yaptığı projelerle ilçe okulları arasında kendini göstermeye devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ