[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Ödüle Doymuyor

 2020-2021 eğitim-öğretim yılını 11 kalite ödülü (4 Avrupa, 7 Ulusal) ile tamamlayan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bu yıl da Ulusal Ajans tarafından 7 kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Ulusal kalite ödülü alan projelerimiz ve yürütücüleri:  İngilizce öğretmeni Dr. Çiğdem Güneş Çilek’in öğrencileriyle  “It’s my Life”;  “Sayalım Sayalım Ritmik Sayalım”  ve “Kelimelerim Özgürlüğüm/My Words My Freedom” projeleri;

4-C sınıf öğretmeni Seda Kırbıyık’ın “Write Your Wish On The Leaf Of Nature” ve “My Discovery Workshop” projeleri;  2/C Sınıf Öğretmeni Dilek Daştan’ın Milli Şairimiz Mehmet Akif ve İstiklal Marşımız”  isimli projesi ve 2/A Sınıf Öğretmeni Niyazi Özsoy’un  “İki Lobum Bir Olursa”  projesi ödül almaya hak kazandı.

İngilizce öğretmeni Dr. Çiğdem Güneş Çilek, “Amaç projeler yardımıyla öğrenci özerkliğini arttırmak, öğrencilere eğitim-öğretimin farklı yollarla gerçekleştirilebileceğini göstermek ve onların ortaya koydukları ürünleri kullanarak gelişimlerinin farkına varmalarını sağlamaktır” dedi.

Sınıf öğretmeni Seda Kırbıyık ise “Projelerimiz öğrencilerimize başarı duygusunu aşılayarak özgüvenlerini geliştirmede katkıda bulunmuştur” şeklinde konuştu.

Sınıf Öğretmeni Dilek Daştan ise şunları söyledi:

“eTwinning projesi öğrencilerimizde milli bilincin güçlenmesi vatan millet, bayrak sevgisinin ve Milli Marş bilincinin oluşması amaçlanmıştır.” 

Sınıf öğretmeni Niyazi Özsoy, projelerde öğrencilerin öğrenmeye aktif katılım sağladığını, öğrencilere sorumluluk bilinci yüklendiğini, öğrencilerin eğlenerek öğrendiklerini ve veliler ile öğretmenler arasında iş birliği sağlandığını belirtti.

 Okul müdürü Ali İşyapan ise şunları söyledi:

“Öğretmenlerimiz sene boyunca özveriyle çalışarak öğrencilerimizi farklı projelere dâhil etmiş ve onların zihinsel, fiziksel ve duyuşsal gelişimlerine katkıda bulunmuşlardır. Okulumuz adına yürüttükleri bu başarılı çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ