[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Lokantalara ‘Yağ Tutucu Tank’ Projesi

Çarşamba ilçesinde SASKİ Çarşamba Şube Müdürlüğü ve Lokantacılar Odası arasında yapılan görüşmede kanalizasyon çıkışlarına ‘Yağ Tutucu Tank’ yerleştirilmesi için çalışma başlatılacağı öğrenildi.

Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş ile SASKİ Şube Müdürlüğü’nde görüşme gerçekleştirilen SASKİ Çarşamba Şube Müdürü Hüseyin Çetinkaya, “Lokanta ve restaurantlarımızın kanalizasyon çıkışlarından bırakılan atık ve yağlı sular belli bir zaman sonra kanalizasyon sistemimizde katılaşıyor ve bunun neticesinde de kanalizasyonlarımızda tıkanmalar oluyor. Bu nedenle de Çarşamba Lokantacılar Odası Başkanımız Sayın Hasan Gümüş ile bir görüşme gerçekleştirdik ve lokanta ve restaurantlarımızın kanalizasyon çıkışlarına yağ tutucu tank yerleştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Bu sayede kanalizasyonlarımıza akan atık ve yağlı su oranını büyük seviyede düşürerek kanalizasyonlarımızdaki tıkanmaların önüne geçmeyi planlıyoruz. Tanklarda toplanacak atık ve yağlı suyu da Çarşamba Belediyesi tarafından yapılacak olan Atık Tesisimizde toplamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Çetinkaya’nın konuşmasının ardından söz alan Çarşamba Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş ise şunları söyledi:

“SASKİ Çarşamba Şube Müdürümüzle yağ tutucu tanklarla ilgili görüşmemizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte odamız üyelerini oda olarak bilgilendireceğiz, gerekirse kendilerine konu ile alakalı olarak seminer verilmesini sağlayacağız. Çarşamba’nın kanalizasyon sisteminin işlevselliğini daha verimli olarak sağlayabilmesi için biz elimizden gelen her çalışmayı yapmaya hazırız.”

Haber: Yaşar KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ