HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Kardeşini Kurtarmak İsterken Boğularak Hayatını Kaybetti

Çarşamba ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarmak için Abdal Çayına giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.

Olay Çarşamba ilçesi Konukluk Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Abdal Çayına giren kardeşinin boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine suya giren ve yüzme bilmediği iddia edilen B.K.(19) da boğulma tehlikesi geçirdi. B.K. ve kardeşi çevredekiler tarafından sudan çıkarılırken durumun ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Burada ilk müdahalesi yapılarak Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan B.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

B.K.’nın kardeşinin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken olay ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Gabile Samsun Haber