[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

“Hocamızı Rahmet ve Özlemle Anıyoruz”

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Seven, Erbakan’ı Anma Haftası vesilesiyle açıklamalarda bulundu.

Teşkilat Başkanı Seven açıklamasında şunları dile getirdi:

“Saadet Partisi eski Genel Başkanı, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan vefatının 10. sene-i devriyesinde yurt genelinde farklı etkinliklerle anılıyor. “Erbakan’ı Anma Haftası” vesilesiyle Saadet Partisi Genel Merkezimizce merhum Erbakan hocamızın ideallerinden olan “Yaşanabilir Bir Türkiye” hedefini öne çıkararak bu yılın anma programlarında ana tema olarak belirlenip, bunun etrafında İl ve İlçe Teşkilatlarımız ve Milkolarımızın farklı etkinlikleri ile Erbakan hocamız anılmaktadır. 

İlim, bilim, fikir, düşünce, siyaset, devlet ve dava adamı merhum Erbakan hocamız Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve mevlidi şerifler, fikir duvarları, çevrimiçi toplantı ve konferanslarla ve Milli Gazetemizin, vefatının 10. Yılına özel 40 sayfalık Erbakan Özel Sayısı milyonlarca bastırılarak yurt genelinde dağıtılmıştır.  

Milli Görüş kurucu lideri merhum Erbakan hocamızın “Her Bahar Bir Çiçekle Başlar” sözü ile adım attığı siyasi alanda, gayreti, azmi, feraseti, dirayeti ve inancı ile yaptığı samimi çalışmalar neticesinde bugün yurt ve dünya genelinde milyonlarca baharı getiren çiçekleri vardır. 

Onun hedefi ve gayesi olan kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı değil, kucaklaşan ve farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü, barış ve kardeşliğin tesis edildiği adil bir dünya düzeni kurulması esası çerçevesinde canla, başla, azimle çalışan, Genel Başkan olarak ahirete intikal eden Erbakan hocamızın bıraktığı emaneti belirlediği hedefe ulaştırmak için zerrece sarsılmaz irade gösteren Milli Görüş teşkilatlarının Çarşamba ayağı olarak bizler de, Milli Gazetemizin Erbakan Özel Sayısı’ndan resmi kurum ve kuruluşlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlıklarımıza, STK’larımıza, ilçe esnafımıza ve hemşehrilerimize binlerce dağıtılarak Erbakan zihniyetini, zinde tutmayı hedefledik. 

Bu vesileyle Saadet Partisi Çarsamba İlçe Teşkilatı olarak merhum Genel Başkanımız Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamız olmak üzere bütün geçmişlerimize rahmet diliyor, Erbakan hocamızı vefatının 10. sene-i devriyesinde rahmet, minnet, özlemle anıyoruz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ