[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Gizem & Muhammet’in Mutlu Günü

Seynur – Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün’ün kızı Gizem ile Safiye – SüleymanCesurhelvacı’nın oğlu Muhammet Çarşamba Göl Restaurant Bahçe’de düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çarşamba Göl Restaurant Bahçe’de düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikahını Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan kıyarken, nikah şahitliklerini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak yaptı.

Nikah töreninden sonra konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, “Allah bu evliliği hayırlı uğurlu etsin. Bu memlekete bu millete hayırlı evlatlar yaşatmayı nasip etsin. Ben bu yolda gençlerimize bir tavsiyede bulunmak istiyorum; birbirinize saygılı olmanızı, bir ‘öf’ demeden bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Genç çifte evlilik cüzdanını teslim eden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım da çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün törenine ayrıca AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, belediye meclis üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ