[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Giresunspor Otobüsünün Camını Kıran Şüpheli Yakalandı

Önceki akşam Samsun-Ordu karayolunda Samsun’dan Giresun’a seyahat eden Giresunspor kafilesini taşıyan otobüsün Çarşamba ilçesinde camını taşla kırarak kaçan şüpheli yakalandı.

Olay önceki akşam Çarşamba ilçesinde meydana geldi. TFF 1. Lig’de haftanın maçında Samsunspor ile karşılaşan Giresunspor 90+1 ve 90+7. dakikalarda Traore ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılırken maçtan sonra Giresun’a döndükleri esnada Samsun-Ordu karayolu Çarşamba ilçesinden geçtiği esnada takım otobüsü taşlandı. Otobüse isabet eden taşlardan biri arka cama isabet ederek camı kırdı.

SERBEST KALDI

İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi ekipleri, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığının desteğiyle, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki taşlı saldırının gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kameraları ve görgü şahitleri üzerine çalışma yürüttü.

Yapılan inceleme ve araştırmanın ardından eşkal tespiti yapan ekipler, şüpheli S.K’nin (21) adresine operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan şüpheli, polis aracına alındıktan sonra olayın yaşandığı sorumluluk bölgesi olan Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından “mala zarar verme” suçundan Çarşamba adliyesine sevk edilen zanlı, adli kontrol talebiyle çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakıldı.

S.K’nin, ifadesinde, otobüse taş atma eylemini kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

Haber: Yaşar KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ