[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Demir’den Bir Yıl Değerlendirmesi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir, göreve geldikleri ilk bir yıllık sürede gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir, “Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği görevini devraldığımız bir yıllık sürede tek derdimiz değerli üyelerimiz oldu. Birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi güçlendirmek, uhuvveti artırmak için hep sahada ve üyelerimizin yanında olmak en önemli gayretimiz oldu. Okul ve kurumlarımızı hızlı bir şekilde ziyaret etmeye, alandaki arkadaşlarımızın seslerine kulak vermeye öncelik tanıdık. Aniden tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Pandemi süreci sahada yüz yüze ziyaret planımızı engelledi. Bu nedenle bazı okul ve kurumlarımızda üyelerimizle öğretmenler odasında belki hasbihal edemedik. Fakat bizler yönetim olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya gayret ettik. Yüz yüze görüşmenin mümkün olmadığı bu süreçte tüm üyelerimize telefonla da olsa ulaşmaya çalıştık. Hallerini, hatırlarını ve ihtiyaçlarını sorduk. Dayanışma içerisinde olduğumuzu ifade etmeye çalıştık. Bu kısa sürede başarılı sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştirdik” dedi.

Demir sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Eğitim-Bir-Sen Çarşamba Temsilciliği olarak Samsun Gençlik Spor İl Müdurlüğü tarafından milli mücadelenin 100. yılı futbol turnuvasında Samsun İl şampiyonluğu gururunu yaşadık.

Samsun Şubemizin düzenlediği şiir yarışına en fazla öğrenci katılımı sağlayan ilçe olarak 2 birincilik ve 1 üçüncülük ödülünü aldık. Pandemi döneminde en fazla kan ihtiyacının olduğu süreçte Kızılay’la kan bağışı kampanyası yaptık.

Türkiye’nin tanınmış hatiplerinden Hayati İnanç hocamızı ilçemizde gençlerimiz halkımız ve camiamızın yüksek teveccühleri ile ağırladık. Malumunuz Pandemi süreci yeni tedbirler alma noktasında başta eğitim camiası olmak üzere hayatın her alanını etkiledi. Cenab-ı Hâk tan bu musibetten tez zamanda kurtulmayı niyaz ediyoruz.

Hulâsa sizleri Alllah için sevdik ve Alllah için sevmeye devam edeceğiz. Yasadan kaynaklanan hak ve hukuk mücadelemizde he zaman yanınızda olduk ve olamaya devam edeceğiz. Bu ülkenin mayası olan ve her daim hakkı üstün tutan Eğitim Bir- Sen olarak sesimizi anlatmaya, yükseltmeye devam edeceğiz. Bunları yaparken yılmadan, yorulmadan; kırmadan, kırılmadan bu kutlu mirası anlatmaya gayret edeceğiz. Çarşamba Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliği olarak tüm idareci, öğretmen, şef, memur ve hizmetli kardeşlerimizle bir araya gelmeye devam ettik daha sık bir araya gelerek sorunlarımızı çözme kararlılığındayız inşallah. Keyifli hoş sohbetlerin edildiği gündeme dair meseleleri konuşacağımız günlerin bir an önce gelmesi temenni ediyorum.”

Haber: Yaşar KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ