[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Çöp Ev Temizlendi

Çarşamba’da muhtarın çabasıyla bir çöp ev temizlendi. Evden 2 kamyon çöp çıktı. Muhtar evi yeniden yaşanılabilir hale getirmek için çalışmaya başlarken yardımseverlerden de destek bekliyor.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Yarar, 76 yaşında ki H.K. isimli kadına ait evde uzun süredir çöp biriktiğini tespit etti. Muhtar Yarar, Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleriyle iletişime geçti.  Bir bahaneyle Sungurlu Mahallesi Pınar Geçidinde ki tek katlı evinden uzaklaştırıldığı öğrenilen yaşlı kadının evinde sabahtan akşama kadar 4 temizlik işçisinin yaptığı çalışma ile  2 kamyon çöp çıkarıldı.

Konuyla ilgili konuşan Sungurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Yarar, çöp evden bir süredir haberdar olduklarını ancak doğru zamanı beklediklerini söyledi. “Yaşlı teyzemizin bir yıldır elektriği de kesikti” diyen Muhtar Yarar, kadının bir oğlunun olduğunu onunda uzun bir süredir hastanede tedavi gördüğünü, eşinin ise uzun yıllar önce vefat ettiğini de aktardı.

Muhtar Mustafa Yarar açıklamalarını şöyle sürdürdü:

DESTEK BEKLENİYOR

“Mahalle muhtarlığı olarak teyzemize yaşanılacak bir ev oluşturmak için yola çıktık.Evi yaşanılabilir hale getirip teyzeyi eve yeniden getirmek için önce Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan ile irtibata geçtik. Ardından zabıta amirliği ve temizlik işlerinin desteğiyle ile dört işçinin çalışmasıyla sabahtan akşama kadar evden 2 kamyon çöp çıkardık. Evde yalnızca yatak kaldı. Sonra 1 yıldır kapalı olan elektriği açtırmak için başvurduk. Teyzemiz için Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na da müracaat ettik. Devlet desteğinin dışında bu konuda yardımseverlerinde elini uzatmasını bekliyoruz.  Ayrıca Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’a da çok teşekkür ediyoruz”.

                                                                               Ahmet Naci KILAVUZ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ