[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

CHP Vekillerinden Oduncu ve Bakır’a Ziyaret

Biz dizi ziyarette bulunmak için Çarşamba’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Çarşamba’da çeşitli ziyaretlerde bulunurken Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Ali Bakır ve Çarşamba Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Veysel Oduncu’yu da ziyaret etti.

Ziyarette organik fındık üretimi ile ilgili bilgiler veren Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Ali Bakır, “Tüm dünyada organik ürün tüketimi ortalama yüzde 50’lerde iken bu oran Türkiye’de yüzde 1’in altında seyrediyor. Organik üretimi gerçekleştiriyoruz ancak bunu ihracatta kullanıyoruz. Karadeniz Bölgesi’nde organik üretim birliği ilk kez Çarşamba Ovası Ağcagüney mevkiinde içme suyu havzasını korumak adına kuruldu. Gün geçtikçe organik üretim artıyor. Ovamızda fındık üretimi yaygın ve organik fındık üretimi için sürekli çiftçilerimizle görüşüyoruz. Üretici her zaman karı olan ürüne yönelir ve üreticimiz için organik fındık daha karlı ve bunun bilgilendirmelerini yapıyoruz ve bu sayede organik üretimi artırıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren CHP Milletvekilleri Bakır’a ve Oduncu’ya teşekkür ederken, Oduncu’ya da yaklaşan seçimi öncesi başarılar diledi.

Ziyaretlerde CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü de hazır bulundu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ