[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği’nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

  • Spor
  • 11 Eylül 2021

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği’nin Orta Mahalle Özlem Sokak’taki yeni hizmet binası açılarak hizmete girdi.

Açılışta konuşma yapan Çarşambaspor eski Başkanı ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, “Genelde bir kulübün taraftarlar derneğinin o kulüp için ne olduğunu herkes bilir, ancak Çarşambaspor için taraftarlar derneğinin ne olduğunu biz iyi biliyoruz. Bizim başkanlık dönemimizde siyaseten ve bürokrasi olarak Çarşambaspor’a destek olmak hem sorumluluk hem de zorunluluktu. Biz o dönemde taraftarımızla yol aldık. Taraftarlar Derneği ben kulüp başkanıyken de kulübümüze önemli katkılar verdiler. Bu dönemde de aynı katkıyı vereceklerine inanıyorum. Herkesin bu köklü kulübe destek olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yılmaz’ın ardından söz alan Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ise şunları söyledi:

“İki sezondur pandemiden dolayı seyircimizle buluşamıyorduk. Bugünde Çarşambaspor’a değer veren insanlarla bir aradayız. Geçen seneki hedefimizin üstüne çıkıp bu sene de daha iyi başarılar elde etmek istiyoruz. Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan iyi ve kötü günümüzde bizi yalnız bırakmadan hep yanımızda oldu. Çarşamba ve Çarşambaspor için hep en iyisini hedefledik. Çarşambaspor’u daha iyi yerlere taşımak için taraftarlarımızla ve şehirle kenetlenmek istiyoruz. Biz şehrin yanımızda olmasını istiyoruz. İnşallah bu sezon Çarşambaspor için her şeyin iyisi olacak.”

Yıldırım’ın ardından söz alan ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın misafiri olarak programa katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bizde Fatsa Belediyespor olarak 3. Lig 1. Grup’ta mücadele ediyoruz. Bugün belediye başkanımız ve ilçe başkanımızın misafiri olarak Çarşamba’yı ziyaret ettik ve bu güzel programa katılmak nasip oldu. İnşallah Fatsa Belediyesporumuz ve Çarşambasporumuz bu sene ligi en iyi yerde bitirecek” diye konuştu.

Kibar’ın ardından söz alan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ise şunları söyledi:

“Geçen sene ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. 3. Lig’de yıllar sonra boy gösteriyorduk. Bugün de bizim eksikliğini hissettiğimiz taraftarlarımızın dernek açılışında bulunuyoruz. Taraftarlarımız bu takımın 12. Oyuncusu ve geçen sene bu sene bu eksikliği hissettik. İnşallah yarın taraftarımızın önünde taraftarlarımızla buluşarak güzel bir skor alarak lig serüvenimize devam edeceğiz.”

Özden’in ardından söz alan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşambaspor ilçemizin önemli bir değeri ve bu değere sahip çıkmak için mücadele ediyoruz. BAL Ligi’nde iken açık ara şampiyon olduk ve geçen sezon küme düşmemek için kurduğumuz takım play-off’u son haftada kaçırdı. Artık hedef büyüttük ve bir üst ligi istiyoruz ve bunun içinde hem taraftarlarımızın hem de Çarşamba halkının stadı doldurmasını ve takımına destek olmasını bekliyoruz. Çarşambaspor’u eski günlerine döndürmek için birlik olmamız gerekiyor” dedi.

Son olarak söz alan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Her takım bulunduğu il ve ilçenin markası ve Çarşambaspor’da bu ilçenin markası ve herkesin bu markaya sahip çıkması gerekiyor. İnşallah ligi en iyi yerde bitireceğiz” diye konuştu.

Programa Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’, Samsun Ülkü Ocaklaro Başkanı Gözkahn Yaşar’ın yanı sıra Çarşambaspor’un eski Teknik Direktörleri Cemil Cengiz, Tarkan Demirhan, oda başkanları, muhtarlar, Çarşambaspor Tenik Direktörü Kenan Yelek ve yardımcı antrenörleri ile futbolcular, vatandaşlar ve Çarşambaspor taraftarları katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ