[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği’nden Müdür Begen ve Başhekim Bilgin’e Ziyaret

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ve Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin’i ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın, “Çarşambaspor taraftarları olarak bu sene kenetlendik ve ‘Bu Sene O Sene’ diyerek yola çıktık. İnşallah bu sene Çarşambasporumuz şampiyon olarak yıllar süren 3. Lig hasretine son verecek ve profesyonel lige yeniden çıkacak. Bu konuda Çarşambaspor Başkanımız Özkan Yıldırım olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar inanıyoruz. Bugün de Çarşamba İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Turgay Begen’i ve Çarşambaspor’un eski başkanı Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sayın Turan Bilgin’i ziyaret ederek Çarşambaspor adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Çapkın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaretlerin sonunda Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ve Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgin’e Çarşambaspor atkısı hediye edildi.

Haber: Yaşar KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ