[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Çarşambaspor Evinde Farklı Kazandı!

  • Spor
  • 14 Nisan 2019

Bölgesel Amatör Liğ 4 grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde 1074 Çankırıspor’u  4-1 yenerek sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan müsabakaya iyi başlayan taraf Çarşamba spor oldu.Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar ani atakla 1074 Çankırı spor kalesine yüklendi.Maçın 3. dakikasında ani atakla giren Yeşil Beyazlı ekipten Ramazan Taş düzgün vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor maçın 10. dakikasında Kemal Sabri Bayraktar ile golü bularak Çarşambaspor rakibi 1074 Çankırı spor  karşısında 2-0 öne geçti.İlk yarıda başka gol olmayınca Çarşambaspor soyunma odasına 2-0’lık galibiyetle girdi.

Maçın ikinci yarısında oyun kontrolünü elinde tutan Çarşambaspor atakları ile 1074 Çankırı spor kalesine yüklendi. Maçın 55. dakikasında ceza sahasına giren Kemal Sabri Bayraktar topu ağlara göndererek takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Müsabakada gol pozisyonlarına giren 1074 Çankırı spor maçın 58. dakikasında penaltı kazandı. 1074 Çankırı spordan penaltı atışını kullanan Oktay topu filelerle buluşturarak farkı ikiye indiren golü kaydetti. Kontra atakları ile rakip kaleye yüklenen Çarşamba spor maçın 81 dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışı için topun başına geçen Tugay Eruzun topu ağlarla buluşturarak 4.gölü kaydetti.

Bu golden sonra başka gol olmayınca Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde 1074 Çankırı spor’u 4-1 yenerek sahadan galip ayrılan taraf oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ