Çarşamba’da Stand-Up
Çarşamba ilçesinde Çarşamba Belediyesi’nin katkılarıyla Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde öğrencilere ve velilere yönelik stand-up gösterisi düzenlendi.

Çarşamba Belediyesi ve TÜGVA Çarşamba işbirliği ile düzenlenen Recep Demirkaynak’ın stand-up gösterisi izleyicilerden tam not alırken, izleyiciler sosyo-kültürel belediyecilik adına yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteri ile ilgili açıklama yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İlçemizde sosyo-kültürel anlamda pek çok çalışma gerçekleştirdik ve vatandaşlarımız için bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün Recep Demirkaynak TÜGVA Çarşamba ve Çarşamba Belediyesi işbirliği ile bir stand-up sahnelenmesine vesile oldu. Sosyo-kültürel olarak ilçemizdeki vatandaşlarımızın sosyalleşmesi adına bu tarz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Haber: M.Emin COŞKUNDERE



