Çarşamba’da Emniyetten Denetim
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Koronavirüs(Covid-19) pandemisinde denetimlerini sürdürüyor.

Türkiye genelinde yapılması planlanan tüm toplu taşıma araçları üzerinde “Pandemi kuralları ile alakalı denetim” Çarşamba ilçesinde de gün boyunca yoğun bir şekilde devam etti. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri araçlar içerisinde fazla yolcu olup olmadığı ve maske kontrolü yaparken Trafik ekiplerine eşlik eden Çarşamba Belediyesi Ekipleri ise Yolcuların HES kodu sorgulamasını gerçekleşti.

Yapılan açıklamada bugün yapılan denetimlerde genel olarak sürücülerin ve yolcuların kurallara uyduğunun gözlemlendiği kurallara sürekli uyulması gerektiğine vurgu yapılarak önümüzdeki günlerde farklı şekillerde de denetim yapılacağı bilgisi verildi.
Haber: Yaşar KARAMAN

