[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

ÇABES Ezdi Geçti 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden kulübümüz Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü(ÇABES) sahasında ağırladığı Mersin Akdeniz Belediye Spor  Kulübü’nü üstün oynadığı karşılaşmada 90-47 mağlup etmeyi başardı. 

Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Çarşamba ekibi iyi bir oyun sergileyerek rakibini farklı yenmeyi başardı.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan ÇABES Başkanı Kerim Deniz, “Her zaman dediğim gibi zafer inananlarındır, bizler de inandık ve kazandık. Genç bir kadromuz var, çok hırslı ve istekli çocuklar, maçı kazanmak için hırs yaptık daha çok istedik ve başardık. Bu galibiyetle emeği geçen başta sporcu arkadaşlarımıza, hocamıza, yönetim kurulu üyelerimize idarecilerimize Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan ve ekibine, Akın Pompa yönetim kurulu ve ekibine ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan seyircilerimize, Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Önder Utku Acar’a ve taraftarlarına, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Haftaya 15 Ocak Pazar günü Malatya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edeceğiz. İnşallah daha coşkulu bir seyirci kitlesi ile bundan sonra bir seri yakalayıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ