HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Bilgehan Bakır “Çarşamba’da Değişimin Öncüsü Olmayı Hedefliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Bilgehan Bakır, göreve geldikleri günden bu yana “samimiyet ve tevazu” temelli bir siyaset anlayışı benimsediklerini belirterek, 2024 yerel seçimlerindeki başarının ardından Çarşamba’da değişim sürecini büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

“SAMİMİYETİ MERKEZE ALDIK”

Bakır, CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine 21 Eylül’de geldiklerini hatırlatarak, “İnsanların gönlüne dokunan, tevazuya dayalı bir anlayışı merkeze aldık. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman samimi bir iletişim kurmanın gerekli olduğuna inanıyoruz” dedi.

2019 ve 2024 yerel seçim sonuçlarına işaret eden Bakır, “2019’da başlayan süreç, 2024’te taçlandı. Aynı başarıyı ikinci kez yaşamak bizim için önemli bir motivasyon oldu” ifadelerini kullandı.

MECLİSTE “TARİHİ SONUÇ” VURGUSU

Çarşamba Belediye Meclisi’nde yapılan seçimde elde edilen sonuca da değinen Bakır, 3 kişilik CHP grubunun 17 oy almasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.
“Gizli oylamada ortaya çıkan tablo, sahadaki değişim isteğinin meclise yansımasıdır” diyen Bakır, bu sonucun kendileri için “emanet” niteliği taşıdığını kaydetti.

“25 YILLIK YÖNETİM ANLAYIŞI SORGULANIYOR”

Uzun yıllardır aynı siyasi anlayışın ilçeyi yönettiğini dile getiren Bakır, “25 yıllık yönetimin ardından halkın yeni bir çıkış yolu aradığı görülüyor. Bu durum bize önemli bir sorumluluk yüklüyor” değerlendirmesinde bulundu.

Bakır, mevcut yönetim anlayışına yönelik eleştirilerde bulunarak, “Küçümseyici ve alaycı tavırların toplumda olumsuz bir karşılığı oldu” dedi.

“ÇARŞAMBA’YI KARADENİZ’DE ÖRNEK İLÇE YAPMAK İSTİYORUZ”

Çarşamba’nın bölgesel önemine dikkati çeken Bakır, ilçenin hem siyasi hem ekonomik açıdan güçlü bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Sosyoekonomik gelişmişlik sıralamasında gerileme yaşandığını savunan Bakır, “Hedefimiz Çarşamba’yı yeniden üst sıralara taşımak” ifadesini kullandı.

Çarşamba’daki altyapı, sel, tarım ve sulama sorunlarına da değinen Bakır, bu alanlarda çözüm üretilmesi gerektiğini kaydetti.

“2029 HEDEFİ: ÇARŞAMBA’DA DEĞİŞİM”

Bakır, 2029 yerel seçimlerine ilişkin hedeflerini de açıklayarak, “Çarşamba’yı değişimin öncüsü yapmak istiyoruz. Kapı kapı dolaşarak bu samimiyeti anlatacağız” dedi.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Bakır, “Hiçbir baskı ve korku olmadan, özgür iradeyle karar verilecek bir süreçte Çarşamba’nın büyük bir değişime imza atacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: YAŞAR KARAMAN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet