[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Başkan Demir: “Tek Derdimiz Hizmet”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yatırımları tek tek tamamlayarak hizmete aldıklarını belirterek, “Bizim tek derdimiz halkımıza hizmet etmek. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kent merkezinde yapılan yatırımları yerinde inceleyen ve birim amirlerinden gelinen son durum hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehri geleceğe emin adımlarla taşıdıklarına vurgu yaptı. Tamamlanan yatırımların gerekli düzenlemelerinin yapılmasının ardından kısa sürede hizmete alınması noktasında talimat veren Başkan Demir, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’ni de bu kapsamda değerlendirerek açılmasını istedi.

İndi bindi çilesinin tarih olacağını ve ilçelerden tek vasıta ile kent merkezine, kent merkezinden de yine aynı şekilde ilçelere ulaşımın sağlanacağını ifade etti. “Bizim tek derdimiz hizmet” diyen Başkan Mustafa Demir, “Bu hizmetleri Allah rızası için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onları daha huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamalarına olanak sağlamak için hizmet ediyoruz. Ulaşımı çile olmaktan çıkarıyoruz” dedi.

İlçelerdeki yatırımların sürdüğünün altını çizen Başkan Demir şunları söyledi:

“Altyapıdan üst yapıya kadar birçok proje titizlikle sürüyor. Özellikle ulaşım ve su noktasında en ücra köşedeki mahallemizden en yakın mahallemize kadar her bölgeye hakkaniyetle hizmet götürme gayretindeyiz Beton yollardan sıcak asfalta, sathi kaplamaya kadar iklim ve zemin şartlarına uygun şekilde yollarımızın konforunu artırıyoruz. Aynı şekilde içme suyu noktasında da musluğundan kaliteli su akmayan ev bırakmayacağız. Bu noktada kararlıyız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ