HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Bakandan Çarşambalı gençler için taziye ve geçmiş olsun mesajı

BAKAN SELÇUK: AĞIRLIĞI ÜSTÜMÜZDE

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Samsun’un Çarşamba ilçesindeki servis kazasında hayatını kaybeden öğrenciler Batuhan Yılmaz ve Zühal Işıl Çörtük için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Selçuk mesajında hayatını kaybeden öğrenciler için, ” Hayatlarından alınan her günün ağırlığı üstümüzde” dedi.  

Samsun’un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde Batuhan Yılmaz ve Zühal Işıl Çörtük’ün öldüğü 8’i öğrenci 10 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TARİFSİZ BİR ACIYLA 

Bakan Ziya Selçuk mesajında, ”Dün akşam Samsun’dan gelen bir kaza haberiyle yıkıldık. Hayatlarından alınan her günün ağırlığı üstümüzde. Aramızdan ayrılan iki evladımıza Allah’tan rahmet, yaralı yavrularımıza tarifsiz bir acıyla, acil şifalar diliyorum” dedi.

Ahmet Naci KILAVUZ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet