HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Ayvacık Devlet Hastanesi’nin İhalesi Yapıldı

Samsun’un Ayvacık ilçesine yapılacak olan 25 yataklı Ayvacık Devlet Hastanesi’nin ihalesi tamamlandı.

Ayvacık ilçesi için büyük önem taşıyan Devlet Hastanesinin ihale süreci tamamlanırken konu ile alakalı olarak açıklama yapan Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, “İlçemiz için büyük önem taşıyan 25 yataklı Ayvacık İlçe Devlet Hastanemizin yapım ihalesi gerçekleştirilmiştir. Yakın zamanda inşaatına başlanacak olan bu modern sağlık tesisiyle birlikte, Ayvacık’ımız uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu çağdaş ve donanımlı bir hastaneye kavuşmuş olacaktır.

Ayvacık Belediyesi olarak bizler de bu sürecin takipçisi olmaya, her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz. Sağlık açısından her şeyin daha güzel olacağına, ilçemizin bu yatırımla birlikte yeni bir döneme adım atacağına inanıyoruz.

Bu kıymetli hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Samsun Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Muş’a, Sayın Çiğdem Karaaslan’a, Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a, Sayın Orhan Kırcalı’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a ve AK Parti Samsun İl Başkanımız Sayın Mehmet Köse’ye saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet