[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

AK Parti’de 2020’nin İlk İlçe Danışma Kurulu Gerçekleştirildi

AK Parti 84. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Samsun İl Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve çok sayıda AK Parti Çarşamba Teşkilatı üyelerinin katılımıyla Çarşamba Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden yaptığı açıklamada ”Halit Başkanımızın ilçe başkanlığından istifa edip belediye başkanlığına aday olalı yaklaşık 13 ay oldu. 13 ayda elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı hızlandırmaya ve her an seçim olacakmış gibi mahalle başkanlarımızla beraber çalışmaya devam ediyoruz.

Aralık ayı içinde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki ay seçimlerimizde de ilçe kongremizi yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte mahalle başkanlarımızla toplantılar yaparak mahallerimizin sorunlarını gerekli mevkilerle gidermeye çalıştık. Ak parti teşkilatı olarak bundan sonra da ilçemiz, ilimiz, ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Özden’in ardından Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları aktardı: ‘Bugün 84. İlçe Danışma Toplantımızı yapıyoruz. İlçe teşkilatımız, il teşkilatımız ve Türkiye genelinde tüm teşkilatlar kongre sürecinde. Kongrenin hem ilçemize hem de partimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günleri büyük bir azim ve başarıyla atlatarak daha da ileriye gideceğiz.’

Son olarak konuşan AK Parti Samsun İl Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz “Çarşamba ilçemizde çok güzel bir siyasi bir iklim var. Belediye ve ilçe başkanımız el ele vererek çok güzel çalışmalar yaptılar. Ülkemiz şu anda içinde bulunduğumuz coğrafyanın içindeki itişmeler, kakışmalar, iyi ve kötü niyetli unsurlar bu coğrafya içerisindeki yarattıkları türbülansların tam ortasında. Türkiye’mizi yöneten AKP siyaseti büyük bir mücadele veriyor” şeklinde konuştu.

Haber: Seçil DOĞAN / Elif BOLAT

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ