[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Zabıtadan Düğün Salonu Denetimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında düğün salonları denetlendi. Denetimlerde, sosyal mesafe kuralına göre masa ve sandalye düzeni ile oyunların temassız olması konusunda uyarılarda bulunuldu.

İçişler Bakanlığı’nın son günlerde artan koronavirüs vakalarını önlemek için yayınladığı genelge çerçevesinde Samsun’da işyerleri denetiminin ardından hafta sonu da düğün salonları kontrol edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerde, sosyal mesafe kuralına göre masa ve sandalye düzeni ile oyunların temassız olması konusunda vatandaşları uyardı. Denetim esnasında düğün sahiplerinden oyun oynanırken sosyal mesafeye dikkat edilecek şekilde oyunlar oynanması istendi.

Denetimlerin sürdürüleceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdülkadir Dizman “Kapı girişinde gelen davetlilerin ateş ölçümü yapılıyor mu? Kapı girişinde gerekli dediğimiz 14 madde asılı mı? Tüm davetliler ellerini dezenfekte ederek içeriye giriyor mu? Salonda masalar arası 1.5 metre ve sandalyeler arası 60 santim mesafeye uyuluyor mu? Masalarda dezenfektan var mı? Ekiplerimiz düğün ve nikah salonlarında bu denetimleri gerçekleştiriyor. Temaslı oyunlarda yalnızca gelin ve damat muaf bırakıldı. Diğer davetlilerin bu tür oyunlarda birbirlerinden uzakta durmaları temas etmemeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ