[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

TRANSFER ENGELİ BAŞARIYA KATKI SAĞLADI

admin

admin

Samsunspor, taraftarı ve takımı ile damga vurmaya devam ediyor. Her geçen gün daha çok ümit veriyor ve başarı sağlıyor. Samsunspor bilindiği gibi transfer yasağı olan bir takım ve transfer katkısı olmadan bu başarıyı elde etti. Bu durum bizlere kadro istikrarının, birlikte oynama alışkanlığının ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Eğer transfer yasağı olmasaydı, menajerler kulübe üşüşeceklerdi, son dakika transferleri olacaktı. Takım birlikte hazırlanamayacak ve sorunlar çıkacaktı.

Tabi bu başaranın tek nedeni bu dersek Samsunspor teknik direktörüne, futbolcularına haksızlık olmuş olur. Reis gerek oyun planına sadık kalınması sağlamış gerekse disiplinden el vermemiş ve kararlı duruşuyla başarı da önemli rol oynamıştır. Futbolcular ise potansiyellerini zorlayarak ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

Başarının bir diğer anahtarı ise muhteşem Samsunspor taraftarıdır. Takımı yalnız bırakmayıp geri düşse bile desteklemeye devam etmiştir. Fenerbahçe maçında da muhteşem koreografı yapmış ama ne yazık ki hem dijital hem de ulusal medyada çok yer bulamamıştır. Bu şekilde Samsunspor’a yer vermeyen ulusal medya, Türk futbolunun gelişmemesinden şikayetçi olan medyadır. Arada ki tezatlık oldukça manidardır.

Umarım Samsunspor’un başarısı devam eder ve ligi en iyi sıralama ile bitirir. Taraftara bundan sonra daha çok ihtiyaç var. Maç ayırt etmeksizin  stadı doldurmamız gerekmekte ve kötü sonuç alınsa bile hemen eyvah demeden desteğe devam etmek gerekmektedir.

HÜSEYİN BELGER

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ