[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Terme’de toplu sözleşme sevinci

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum.” dedi.

Terme Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında Terme İnş. San. Ltd. Şirketi tarafından istihdam edilen işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’a işçi haklarına verdiği önem ve destek için teşekkür eden Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun “2 aydır süren toplu iş sözleşmemizi nihayet güzel bir şekilde sonlandırdık. Bu süreç içerisinde iyi niyetli bir yaklaşım sergileyen Belediye Başkanımız Ali Kılıç’a teşekkür ediyorum.  Sözleşmemiz üyelerimiz, Sendikamız ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Toplu İş Sözleşmesi hakkında bilgi veren Uzun; “Pandemi süresi başladığından beri gece-gündüz sahalarda olan işçi kardeşlerimizi mutlu eden bir Toplu İş Sözleşmesi imzaladık. Sözleşme sonrası bir yılı kapsayan sözleşmede yevmiyeye %15 sosyal haklara %15 zam yapılması kararlaştırdık.” Diye konuştu.

İşçilerin aldıkları ücret artışlarını sonuna kadar hak ettiğini belirten Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Onlar; yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyor, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı ile aramızda çalışanlarımızın haklarını korumak adına imzalarını attığımız toplu iş sözleşmesinin belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

İmza törenine Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Hak- İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Terme Belediyesi birim müdürleri, sendika yöneticileri ve iş yeri temsilcileri hazır bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ