[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
[url=https://hizliresim.com/kI8VUn][img]https://i.hizliresim.com/kI8VUn.gif[/img][/url]
HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

Gençlik ve Kültür Kampları Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından “Büyükşehir Gençlik Hareketi” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gençlik ve Kültür Kampları” başvuruları sürüyor. Başvurular, 21 Ağustos’a kadar devam edecek.

18 Haziran’da başlayan ve 21 Ağustos’a kadar sürecek olan Gençlik ve Kültür Kampları; hafta içi günübirlik kamp, hafta sonu çadır kampı olmak üzere ikiye ayrılıyor. 11-24 yaş aralığında her gencin katılabileceği kamplar ücretsiz olarak düzenleniyor.

İlkadım ilçesinde bulunan Mahmur Dağı’ndaki kamp alanında gençlere 4 Gençlik Lideri, 10 İzci Lideri sahada eşlik edecek. Mahmur Dağı bölgesine vardıktan sonra kahvaltı yapıp, 7 kilometrelik doğa yürüyüşü parkurunu tamamlayan gençler otobüslerle kamp alanına getirilecek. Gençlik ve Kültür Kampları’nda İzci Liderleri ile gün boyu Geleneksel Türk Okçuluğu, dart, koca ayak, kazık oryantiringi, sopa değiştirme, düğüm çeşitleri istasyonu gibi çeşitli oyunlar oynanıyor. Son olarak kamp ateşi yakılarak, gençlere unutamayacakları samimi bir ortam hazırlanıyor.

Gençlerin şehir hayatından ve teknolojiden uzak kalacağı, doğada vakit geçirerek yeni arkadaşlıklar kurabileceği, daha önce hiç oynamadığı oyunları oynayabileceği ve çadır kurma deneyimini yaşayabileceği eğlenceli bir gün için; aşağıdaki linkten Büyükşehir Gençlik Hareketi’ne üye olabilir, kültürel etkinliklere başvuru yapabilirsiniz.

https://app.samsun.bel.tr/genclikhareketi/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ