HaberCarsamba.net Çarşamba haberleri, samsun haberleri, samsun çarşamba son dakika haberleri

CHP Çarşamba Kadınlarla İftarda Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Örgütü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile ilçedeki partili kadınlara iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğinde konuşma yapan CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, “Kadınlarımız her zaman bizlerin baş tacıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; ‘Dünyada her şey kadının eseridir’ diyerek kadınlarımızın hayattaki yerin önemine vurgu yapmıştır. Kadınlarımız hayatın her alanında yer alarak hayatta güzel işlere imza atıyorlar. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Örgütü olarak hayatımızdaki en değerli varlıklarımız kadınlarımızla bugün iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun” diye konuştu.

CHP Çarşamba İlçe Örgütü tarafından düzenlenen iftar yemeğine CHP önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Çarşamba İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlar katıldı.

HABER MERKEZİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet