Mehmet Akif Ersoy İlkokulu eTwinning Projelerini Sürdürüyor
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu eTwinning projelerinde Eğlenerek Öğreniyorum diyor ve faal bir şekilde projelerini yürütüyor.

Okul müdürü Ali İşyapan, “Okulumuz 3-C sınıf öğretmeni Seda Kırbıyık’ın katılımıyla “Etkinlik Atölyem” ve “Oyun Kumbaram” projeleri başarılı bir şekilde yürütülmektedir” dedi.
Seda Kırbıyık, “Etkinlik Atölyem” projesiyle uzaktan eğitim döneminde “Uzaktanda Yakınız” sloganıyla evde az malzemeyle etkinlikler üretip eğlenerek öğrenmelerini aynı zamanda becerilerini geliştirip aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağladık. Proje kapsamında web 2 araçlarını tanıdık geridönüşümle ilgili faaliyetler gerçekleştirdik, belirli gün ve haftaları etkili bir şekilde kutladık, güvenli internet kullanımını öğrendik, el becerisi, dikkat ve koordinasyon gerektiren etkinlikler yaptık.Projemiz Nisan ayı itibariyle başarılı bir şekilde sonlandırılıyor, 3-C sınıfı öğrencileri bu projeyle ders kazanımlarını çok daha eğlenceli ve yaparak yaşarak öğrendiler.
Aynı zamanda yürüttüğümüz “Oyun Kumbaram” projesinde de ders kazanımlarımızı oyunlarla öğrenerek ve web2 araçlarını kullanarak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri dijital dünyada biz de varız demekteler” dedi.
Haber: Arzu KARAMAN




