“Gerekirse Savaşmaya Bile Giderim”
Çarşamba’da esnaflık yapan Ahmet Şahin, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarına tepki göstererek “Azerbaycan bizim kardeşimiz, gerekirse Ermenistan’a karşı savaşmaya giderim” dedi.

Çarşamba’da esnaflık yapan Şahinler Doğalgaz sahibi Ahmet Şahin, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırılara tepki göstermek için dükkanının camına Azerbaycan Bayrağı yapıştırdı. Bayrağın altında da şu not yer alıyor:
“Kerkük teröristin, Doğu Türkistan Çinlinin, Karabağ’da Ermeninin olmayacak.”
Müslüman ülkelere yapılan saldırıların artık bardağı taşırdığını dile getiren Şahin, “Türklere ve Müslümanlara yönelik yapılan saldırılar artık bardağı taşırıyor. Son olarak Ermenistan tarafından Azerbaycan’a yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Azerbaycan bizim kardeşimiz ve kardeşimize yapılan bu saldırıya karşı gerekirse Azerbaycan’a gidip Ermenistan’a karşı da savaşırım” diyerek tepkisini gösterdi.
Haber: Yaşar KARAMAN

